Wedstrijdverslag: Owios – DSV ’61 1-0

15 augustus 2016 - Gepubliceerd door

OWIOS WINNAAR RABOBANK VELUWECUP 2016!

Met de 1 – 0 overwinning van Owios op DSV is de ploeg uit Oldebroek de winnaar geworden van de Rabobank Veluwecup 2016! Voor aanvang van deze slotwedstrijd van het toernooi zouden de Doornspijkers genoeg gehad hebben aan een gelijkspel om zelf toernooiwinnaar te worden en wist Owios dat alleen de drie punten genoeg zouden zijn om deze editie van de Rabobank Veluwecup binnen te slepen!

De enige treffer viel in de eerste helft toen Owios via een aanval door het centrum op een voorsprong kwam. Na een goede steekpass door de defensie van DSV ’61 kwam Patrick Mensink alleen voor doelman Schipper en wist beheerst binnen te schieten. DSV deed weinig onder voor Owios, maar slaagde er niet in de gelijkmaker te scoren. Owios kreeg daarentegen ook weinig kansen op de 2 – 0, maar gaf ook zeer weinig ruimte aan de DSV-aanvallers. De grootste kans in de tweede helft kwam van Owios, maar de voorhoedespeler kwam een teenlengte tekort om een goede voorzet tot doelpunt te promoveren.

Door deze overwinning is Owios de terechte winnaar geworden van deze Rabobank VeluweCup. Uit handen van Dick Pluim, manager Financieel Advies van Rabobank Noord Veluwe, kreeg aanvoerder Snoek de wisselbokaal uitgereikt!

Wij als commissieleden van de Rabobank Veluwecup willen iedereen bedanken voor hun komst naar Sportpark Schenk en willen iedere deelnemende vereniging veel succes wensen in het komende voetbalseizoen! De volgende editie van de Rabobank Veluwecup zal gespeeld worden op Sportpark Bovenmolen van Owios.