Aankondiging Rabobank Veluwecup 2019

30 april 2019 - Gepubliceerd door

Op zaterdag 17 augustus 2019 zal op Sportpark De Haere te Doornspijk het startschot gegeven worden voor een speciale editie van de Rabobank Veluwecup. Deze editie is namelijk de 10e editie van dit prachtige voorbereidingstoernooi die samen door de inmiddels vier organiserende verenigingen SV ’t Harde, v.v. OWIOS, DSV’61 en Elburger SC georganiseerd wordt! Hier gaat de organisatie van de Rabobank Veluwecup een leuke draai aan geven wat de supporters van de aankomende editie ook zal opvallen. Tijdens deze editie heeft vv Oene de mogelijkheid om de titel te verdedigen. Zij waren vorig jaar de eerste gastvereniging ooit die met de winst van dit toernooi naar huis ging. Daarnaast gaat sv Epe haar debuut maken in de jubileumeditie van de Rabobank Veluwecup.

Speelschema
Deze editie van de Rabobank Veluwecup wordt dit jaar ook traditioneel gespeeld worden op twee zaterdagen met daar tussen in een midweekse ronde zoals u vanuit het verleden gewend bent. Echter zijn de speeltijden voor de eerste speelronde wel aangepast ten opzichte van voorgaande edities. Waar er tijdens voorgaande edities op de eerste speeldag gevoetbald werd om 12.30 uur, 14.30 uur en 16.30 uur worden er deze editie twee wedstrijden gespeeld om 13.30 uur en één wedstrijd om 16.00 uur. Op zaterdag 17 augustus starten om 13.30 uur de wedstrijden sv Epe – vv Owios en vv Oene – sv ’t Harde. Om 16.00 uur wordt de wedstrijd DSV ’61 – Elburger SC gestart. Voor het volledige programma van deze editie van de Rabobank Veluwecup wordt u doorverwezen naar onze website www.veluwecup.nl.

Goede doel
Nadat de Rabobank Veluwecup vorig jaar Stichting Present Elburg/Oldebroek aanwees als goed doel, heeft de commissie dit jaar besloten om de Veluwse Wensambulance opnieuw als goede doel te kiezen. Deze stichting is vier jaar geleden ook als goede doel gekozen door de Rabobank Veluwecup commissie. De Veluwse Wensambulance zet zich samen met de vrijwilligers kosteloos in om (laatste) wensen van mensen in vervulling te laten gaan. Mede door uw entreekosten en opbrengsten uit de verlotingen hebben wij als gezamenlijk toernooicommissie de mogelijkheid om elk jaar een goed doel te ondersteunen met een financiële injectie. Kijk voor meer informatie over het goede doel op https://www.veluwsewensambulance.nl/ en neem ook een kijkje bij dit goede doel tijdens de laatste speeldag van dit toernooi.

Uitnodiging
U bent allen van harte welkom op Sportpark De Haere te Doornspijk om deze speciale editie van de Rabobank Veluwecup van dichtbij te aanschouwen. Wie kroont zich in deze jubileumeditie tot winnaar van het toernooi?

Gegevens sportpark:
Sportpark De Haere
Haerderweg 19
8085 RG Doornspijk