Aankondiging Veluwecup 2018

1 juli 2018 - Gepubliceerd door

Op zaterdag 18 augustus 2018 zal op Burgemeester Bode Sportpark het startschot gegeven worden voor een nieuwe editie van de Rabobank Veluwecup. De vier organiserende verenigingen SV ’t Harde, v.v. OWIOS, DSV’61 en Elburger SC en gastverenigingen vv Oene en Noord Veluwe Boys zullen strijden om de wisselbeker. Owios zal haar uiterste best doen om de winst van afgelopen twee jaar te prolongeren en de beker weer mee naar Oldebroek te nemen.

Speelschema
Deze editie van de Rabobank Veluwecup zal weer traditioneel gespeeld worden op twee zaterdagen met daar tussen in een midweekse ronde zoals u vanuit het verleden gewend bent. Dit is anders dan de vorige editie waarbij voor het eerst sinds de start van de Veluwecup de tweede speelronde niet midweeks werd gevoetbald maar er op drie zaterdagen gespeeld werd.  Op zaterdag 18 augustus zullen sv ’t Harde en vv Oene om 12:30 uur de bal aan het rollen brengen voor deze editie van de Rabobank Veluwecup. De tweede wedstrijd van het toernooi wordt gespeeld om 14:30 uur en is een strijd tussen de thuisspelende vereniging ESC en DSV ’61. De laatste wedstrijd van de eerste speelronde is een wedstrijd tussen titelhouder Owios en debutant op de Veluwecup Noord Veluwe Boys. Deze wedstrijd zal starten om 16.30 uur.


Programma Rabobank Veluwecup 2018

Hieronder staat voor u het programma van de Veluwecup weergegeven. Voor meer informatie kunt u de website www.veluwecup.nl raadplegen.

Speelronde 1 zaterdag 18 augustus
12.30 uur sv ’t Harde – vv Oene
14.30 uur ESC – DSV ’61
16.30 uur Owios – Noord Veluwe Boys

Speelronde 2 dinsdag 21 augustus
19.30 uur DSV ’61 – Owios
19.30 uur Noord Veluwe Boys – sv ’t Harde

Speelronde 2 woensdag 22 augustus
19.30 uur ESC – vv Oene

Speelronde 3 zaterdag 25 augustus
12.30 uur Noord Veluwe Boys – vv Oene
14.30 uur ESC- Owios
16.30 uur DSV ’61 – sv ’t Harde

Goede doel
Nadat de Rabobank Veluwecup vorig jaar met het voetbaltoernooi een financiële steun in de rug hebben kunnen bieden aan de Dierenambulance om attributen te kopen voor de ambulance heeft de organisatie er dit jaar voor gekozen om Stichting Present Elburg/Oldebroek aan te wijzen als goed doel. Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor meer informatie willen wij u verwijzen naar www.stichtingpresent.nl/elburg/.

Uitnodiging
U bent allen van harte welkom op Burgemeester Bode Sportpark van voetbalvereniging van ESC om de wedstrijden van de Rabobank Veluwecup van dichtbij te aanschouwen.

Burgemeester Bode Sportpark
Zwolseweg 6
8081CG  ELBURG