Continuïteit Rabobank Veluwecup voor jaren gewaarborgd!

9 januari 2017 - Gepubliceerd door

Afgelopen zaterdag 7 januari 2017 is een belangrijke datum gebleken voor de commissie van de Veluwecup. Op deze zaterdag is het nieuwe convenant en het nieuwe sponsorcontract van hoofdsponsor Rabobank Noord Veluwe ondertekend. Door deze ondertekeningen is het voortbestaan van dit voorbereidingstoernooi voor de komende jaren gewaarborgd.

Convenant
Het nieuwe convenant dat is ondertekend geldt voor de komende vier jaar. Dit convenant is ondertekend door de vier voorzitters van de organiserende verenigingen. Door het ondertekenen van het nieuwe convenant, weet de commissie van de Veluwecup zich gesteund door de eigen verenigingen. De commissie kan onder dit convenant zijn werkzaamheden goed blijven uitvoeren om de toernooien ook de komende jaren ook weer te organiseren.

Sponsorcontract
Naast het convenant is ook het sponsorcontract met de hoofdsponsor van Rabobank Veluwecup verlengt. Rabobank Noord Veluwe blijft de komende vier jaar hoofdsponsor en naamgever van dit toernooi. Hierdoor heeft de commissie de zekerheid gekregen ook de komende jaren het toernooi te kunnen organiseren. Wij als commissie van de Veluwecup zijn dan ook zeer verheugd en content dat Rabobank Noord Veluwe als hoofdsponsor verbonden wil blijven bij dit toernooi. Als blijk van waardering heeft commissielid Chris Huenestein een bloemstuk overhandigd aan directievoorzitter Gerrit Wielink.

Vooruitblik
Naast het feit dat het nieuwe convenant en het nieuwe sponsorcontract is ondertekend, willen wij als commissie ook aangeven dat de gastverenigingen bekend zijn voor Rabobank Veluwecup 2017. Naast de vier organiserende verenigingen vv Owios, Elburger SC, DSV ’61 en sv ’t Harde zal ook vv Oene haar opwachting weer maken op het aankomende toernooi. Als nieuwkomer heeft de commissie van de Rabobank Veluwecup VIOS Vaassen bereidt gevonden om deel te nemen aan het toernooi. Het is de eerste keer dat de club uit Vaassen zal deelnemen aan Rabobank Veluwecup. Wanneer het toernooi zal plaatsvinden op sportpark Bovenmolen is nog niet geheel duidelijk, aangezien het seizoen 2017/2018 mogelijk later van start zal gaan dan gebruikelijk. Wanneer er meer duidelijkheid is over de speeldata van het toernooi, zal dit gecommuniceerd worden via de website www.veluwecup.nl en onze facebookpagina.