Jubileumeditie Rabobank Veluwecup bijna van start

3 augustus 2019 - Gepubliceerd door

Op zaterdag 17 augustus 2019 zal het startschot gegeven worden voor de 10e editie van de Rabobank Veluwecup. Dit jaar wordt het toernooi afgewerkt op sportpark De Haere te Doornspijk.

 

TERUGBLIK VORIG SEIZOEN
Waar sv ’t Harde afgelopen seizoen op het nippertje de promotie naar de derde klasse misliep, en de Elburger Sportclub een degradatie vanuit de tweede klasse niet kon voorkomen maken de deelnemende verenigingen zich weer op voor een nieuw seizoen. Owios heeft zich weten te handhaven in de tweede klasse en DSV‘61 zal in de derde klasse gastvereniging vv Oene tegenkomen, waar ook de Elburger Sportclub is ingedeeld. Vv Oene heeft afgelopen seizoen een zesde plaats behaald in de derde klasse. Sv Epe is vierde geworden in de derde klasse zondag en heeft via de nacompetitie geen promotie kunnen afdwingen.

 

PROGRAMMA
Dit jaar worden de speeldagen weer verdeeld over twee zaterdagen met een midweekse speeldag tussen de zaterdagen in. Hieronder vindt u het programma van de komende editie:

 

Zaterdag 17 augustus 2019
13.30uur sv Epe – Owios
13.30uur vv Oene – sv ’t Harde
16.00uur DSV’61 – ESC

 

Dinsdag 20 augustus 2019
19.30uur Owios – sv ‘t Harde
19.30uur ESC – vv Oene

 

Woensdag 21 augustus 2019
19.30uur DSV’61 – sv Epe

 

Zaterdag 24 augustus 2019
12.30uur sv Epe – vv Oene
14.30uur DSV’61 – Owios
16.30uur sv ‘t Harde – ESC

 

GOEDE DOEL
Zoals elke editie is er ook nu een goed doel gekozen om te ondersteunen en de keuze voor deze editie is gevallen op de Veluwse Wensambulance. Mede door de entreegelden en de opbrengst uit de verlotingen kunnen wij elke editie een goed doel steunen! De Veluwse Wensambulance zal de laatste speeldag zichtbaar aanwezig zijn op het sportpark.

 

UITNODIGING
Wij als commissie van dit gezamenlijke voetbaltoernooi willen u van harte uitnodigen om deze speciale editie van de Rabobank Veluwecup bij te wonen. In het kader van de jubileumeditie krijgt elke bezoeker van deze editie een leuke attentie mee naar huis. Daarnaast krijg de winnaar van deze editie van de Rabobank Veluwecup een speciaal gemaakte bokaal in handen.

 

Adresgegevens
Sportpark De Haere
Haerderweg 19
8085 RG Doornspijk