Rabobank Veluwecup 2016

31 juli 2016 - Gepubliceerd door

Op zaterdag 6 augustus 2016 zal op Sportpark Schenk van SV ’t Harde het startschot gegeven worden voor een nieuwe editie van de Rabobank Veluwecup. De vier organiserende verenigingen SV ’t Harde, v.v. OWIOS, DSV’61 en Elburger SC en gastverenigingen v.v. Oene en v.v. Elspeet zullen strijden om de wisselbeker. Elburger SC zal haar uiterste best moeten doen om de winst van afgelopen jaar te prolongeren.

Wedstrijden zaterdag 6 augustus
Om 12.30 uur zullen v.v. Oene en v.v. OWIOS de bal aan het rollen brengen voor deze editie van de Rabobank Veluwecup. De tweede wedstrijd van het toernooi wordt gespeeld om 14:30 uur en is een strijd tussen de thuisspelende vereniging SV ’t Harde en v.v. Elspeet. De laatste wedstrijd op zaterdag 6 augustus is een derby tussen twee ploegen die aankomend seizoen de openingswedstrijd in de derde klasse C ook tegen elkaar spelen, Elburger SC – DSV’61. Deze wedstrijd zal starten om 16.30 uur.

Primeur
Deze editie van de Veluwecup heeft een primeur, want alle wedstrijden van de Veluwecup zullen live uitgezonden worden door TV-Elburg. Daarnaast zal er ook radioverslag gedaan worden door Lokale Omroep Elburg.

Uitnodiging
U bent allen van harte welkom op Sportpark Schenk van voetbalvereniging sv ’t Harde om de wedstrijden van de Veluwecup van dichtbij te aanschouwen.

Sportpark Schenk
Bovenweg 8
8084 PB  ’t Harde