sv ’t Harde wint Veluwecup

17 augustus 2014 - Gepubliceerd door

De 5e editie van de Rabobank Veluwecup is gewonnen door sv ’t Harde. De ploeg van trainer Marco Wilmink wist het toernooi voor de derde keer te winnen, in 2010 en 2013 deden zij dat ook. Doordat in de laatste wedstrijd ESC met 3-1 werd verslagen kwamen de groen-witten op gelijke hoogte met vv OWIOS, maar dankzij een beter doelgemiddelde (+11 tegen +10) werden zij als winnaar uitgeroepen. Uit handen van dhr. van Dijk, van de Rabobank Noord Veluwe, kreeg de ploeg uit ’t Harde de beker overhandigd.

Naast de toernooioverwinning ging ook de bokaal voor de topscorer naar sv ’t Harde. Kevin van Renselaar wist in drie wedstrijden het net maar liefst 5 keer te raken. De dit jaar geïntroduceerde ‘man of the match’ verkiezing, waarbij men via een voor de Rabobank Veluwecup ontwikkelde app kon stemmen, werd eveneens gewonnen door de spits van sv ’t Harde. Hij kreeg achtereenvolgens 11, 8 en 7 stemmen, wat het totaal op 26 bracht.

De organisatie van de Rabobank Veluwecup bedankt alle teams, scheidrechters, sponsoren en vrijwilligers voor hun bijdrage aan dit evenement.