Uitreiking cheque Rabobank Veluwecup aan Stichting Veluwse Wensambulance

1 november 2019 - Gepubliceerd door

Doornspijk – De voorbereidingen voor de Rabobank Veluwecup, dat in augustus 2020 plaatsvindt op sportpark Schenk te ’t Harde, zijn alweer in volle gang. Toch is het goed om nog even terug te blikken op de jubileumeditie van afgelopen zomer. Ook tijdens de 10e editie van dit toernooi wisten veel toeschouwers de weg naar sportpark De Haere te Doornspijk te vinden om de wedstrijden van de Rabobank Veluwecup te aanschouwen. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, waardoor het publiek kon genieten van spannende wedstrijden. Op de laatste speeldag was duidelijk geworden dat vv Oene waarschijnlijk voldoende had aan een gelijkspel om zich voor de tweede keer op rij tot winnaar van de Rabobank Veluwecup te kronen. Door het gelijke spel van VV Oene in de eerste wedstrijd van de laatste speeldag was wist DSV’61 op voorhand zich alleen tot winnaar te kunnen kronen bij een zeer ruime overwinning op Owios. Een 1-0 overwinning van DSV’61 op Owios betekende dat vv Oene de jubileumbokaal mee naar Oene mocht nemen. De Rabobank Veluwecup commissie wil vv Oene nogmaals van harte gefeliciteerd met het winnen van deze editie van de Rabobank.

 

Goede doel:
Zoals elke editie van de Rabobank Veluwecup is ook dit jaar een goed doel uit de Veluwse regio gekozen om te ondersteunen uit de opbrengsten van onder andere sponsorgelden, entreegelden en de verlotingen. Voor deze jubileumeditie is door de commissie van de Rabobank Veluwecup besloten om deze editie de Veluwse Wens Ambulance te steunen. Op de eerste en de laatste speeldag is de Veluwse Wens Ambulance zichtbaar aanwezig geweest op sportpark en hebben zij gecollecteerd langs de lijn. Stichting Veluwse Wens Ambulance maakt het mogelijk dat mensen die ziek zijn hun (laatste) wens, geheel kosteloos, in vervulling kunnen laten gaan. Deze stichting is door de commissie van de Rabobank Veluwecup op donderdag 31 oktober 2019 verrast met een bedrag van € 1.500,-. Met dit mooie bedrag kunnen wij een bijdrage leveren aan meerdere wensen, wat natuurlijk een prachtig gegeven is. Wij als commissie van de Rabobank Veluwecup zijn er trots op dat wij elk jaar een goed doel kunnen steunen door middel van het organiseren van een gezamenlijk voorbereidingstoernooi dat door vier buurtverenigingen in goede harmonie wordt georganiseerd.

 

Vooruitblik
Ook komend jaar zal voor een goed doel worden gespeeld. Het goede doel voor het toernooi van 2020 zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt. U bent van harte welkom om de wedstrijden op Sportpark Schenk te ‘t Harde te bezoeken. Voor meer informatie kunt u de website www.veluwecup.nl bezoeken.

 

Foto: De Loermeeuw