Uitreiking cheque Rabobank Veluwecup

19 november 2022 - Gepubliceerd door

De commissie van de Rabobank Veluwecup heeft EBF Foundation verrast met een cheque ter waarde van 1.500 euro.

Op woensdag 19 oktober 2022 is de toernooicommissie van de Rabobank Veluwecup uitgenodigd op locatie van het gekozen goede doel voor de 11e editie van de Rabobank Veluwecup. Deze editie is gekozen voor EBF Foundation uit Elburg. EBF Foundation is een stichting die als doel heeft; het inzamelen van gelden ten behoeve van algemeen nut beogende instellingen, of voor het welzijn van mens en dier.

Zonder de steun van onze sponsoren, waarbij wij Rabobank als hoofdsponsor willen uitlichten, kunnen wij dit voorbereidingstoernooi niet organiseren en daarbij ook indirect geen goed doel ondersteunen. Daarnaast steunt ook elke bezoeker van de Veluwecup het goede doel indirect door de geheven entreegelden en opbrengsten uit de verloting.

Uit handen van commissielid Danny Rorije heeft de toernooicommissie een cheque kunnen overhandigen aan Egbert Bos namens EBF Foundation. Het gaat om het fantastisch bedrag van 1.500 euro! De commissie van de Rabobank Veluwecup is erg trots dat er met een gezamenlijk voorbereidingstoernooi jaar op jaar een fantastisch bedrag geschonken kan worden aan lokale goede doelen. Daarnaast is EBF Foundation ook zichtbaar aanwezig geweest op alle westrijddagen waar zij met collectes een aanvullend bedrag hebben opgehaald.

EBF Foundation gaat dit bedrag gebruiken om een dagje uit naar attractiepark Hellendoorn te organiseren voor Oekrainse kinderen die worden opgevangen in onze gemeente. Ten tijde van het plaatsen van dit artikel is het dagje uit reeds geweest. Bent u benieuwd naar deze stichting? Kijk dan eens op de website www.ebffoundation.nl.

Vanuit deze positie willen wij Rabobank nogmaals bedanken voor de jarenlange hoofdsponsoring van dit gezamenlijke voorbereidingstoernooi van DSV ’61, Elburger SC, S.V. ’t Harde en v.v. OWIOS. Rabobank heeft ervoor gekozen om deze hoofdsponsoring niet meer voort te zetten waardoor de toernooicommissie zoekt naar een nieuwe hoofdsponsor en naamgever.

De toernooicommissie