Voorbereidingen Veluwecup 2016 gestart

Veluwecup
24 november 2015 - Gepubliceerd door

De voorbereiding voor de Rabobank Veluwecup 2016 zijn al weer gestart. Toch is het goed om nog even terug te kijken op de het toernooi van 2015.
Veel toeschouwers wisten de weg naar sportpark De Haere te vinden. Ondanks soms wat onrustig weer was het een prachtig toernooi. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, zodat het publiek kon genieten van spannende wedstrijden. De Rabobank Veluwecup is een voorbereidingstoernooi dus het voetbal was niet altijd goed, maar de spanning vergoedde veel. Geheel terecht wist uiteindelijk de Elburger SC de beker te winnen. Nogmaals van harte gefeliciteerd en natuurlijk veel succes bij het verdedigen van deze titel tijdens het toernooi 2016. Naast sv ’t Harde, DSV’61, vv OWIOS en de Elburger SC, zullen er weer twee andere verengingen van de Veluwe worden uitgenodigd.
Het toernooi zal in 2016 georganiseerd worden op bij sv ’t Harde op sportpark Schenk. We hopen uiteraard weer op mooi weer en veel spanning.
Zoals elk jaar zal de opbrengst van het toernooi uitgekeerd worden aan het goede doel. Welk doel er voor 2016 wordt gekozen zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.
Dit jaar hebben we de Voedselbank mogen verrassen met een bedrag van € 3.000,-. Dit bedrag zal besteed worden aan een nieuwe koelwagen wat natuurlijk een prachtig doel is.
We wensen ieder voor komend seizoen heel veel succes waarbij we hopen dat er ook weer een mooi bedrag voor een goed doel bijeen wordt gespeeld.