Wedstrijdverslag: vv Oene – Owios 0-2

7 augustus 2016 - Gepubliceerd door

Onder leiding van het nieuwe trainers duo Guido Vlierhuis en Kees Nagelhout speelde Owios de eerste wedstrijd voor de Rabobank VeluweCup in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen tegen Oene. In de eerste 25 minuten had Owios wel een veldoverwicht met diverse cornerballen maar was er weinig werk voor de keepers.

Pas in de 25ste min redde de keeper van Owios een prima afstand van vv Oene door Smit. Gelijk daarna bij de volgende aanval scoorde Cornell Balk met een kopbal de 0-1 uit een mooie voorzet van Nick Bultman. Vv Oene raakte daarna nog de lat door een schot van Smit.

Owios verzuimde in de eerste heft op 0-2 te komen door een kopbal van Nick Bultman en een gemiste Strafschop door Bennie Veldhoen, nadat Cornell Balk binnen het strafschop gebied van achter werd neergehaald.

In de rust wisselde Owios 6 keer waaronder Arjan Vorsselman, nieuwkomer van uit Kampen die z’n debuut bij de Oldebroekers maakte.

Vv Oene kreeg in de tweede heft wel een paar mogelijkheden evenals Owios door een kopbal en schot van Nick Bultman. In de 85ste minuut kwam Owios op 0-2 door een doelpunt van Hendrik Uitslag.

Aanstaande dinsdag speelt Owios 1 haar tweede wedstrijd van Rabobank Veluwecup tegen ESC om 19.30 uur op Sportpark Schenk.